ОСТАННІ НОВИНИ

Чорновіл усе звалив на опозицію

|

Сценарій з написанням заяв про складання повноважень фракціями опозиції – не більше ніж політична афера. Таку заяву зробив народний депутат від фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл у вівторок у кулуарах Верховної Ради, повідомили «proUA»у прес-службі ПР.

«Я впевнений, що написання так званих заяв про складання депутатських повноважень закінчиться одним: усім стане зрозуміло, що це велика політична афера та піар, і нічого більше. Хоча опозиціонери і забрали свої трудові книжки з апарату Верховної Ради, у парламенті однаково буде 450 народних депутатів, оскільки, якщо не буде саботажу роботи ЦВК, вона має негайно запропонувати нові кандидатури на вакантні місця тих депутатів, які реально написали заяви і вже вибули», – заявив Чорновіл.

При цьому він зазначив, що Рада продовжує працювати, а чи будуть вибори 30 вересня – велике питання, адже «коаліція в рамках політичних домовленостей виконала свої зобов’язання, а опозиція дотепер не може реалізувати до кінця запропонований ними сценарій розпуску Ради». «Тому тепер слово тільки за опозицією і від них залежить, чи будуть вибори восени», – сказав Чорновіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *