ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч на Львівщині виявили 99 порушень у сфері інтелектуальної власності

|

За п’ять місяців цього року органи внутрішніх справ області виявили 99 порушень у сфері інтелектуальної власності. Як розповів перший заступник начальника ГУ МВСУ у Львівській області Богдан Щур, 66 з них – адміністративні порушення. Решта 33 кримінально карні.

Йдеться про справи з порушення авторського права, заняття забороненими видами господарської діяльності та незаконне використання товарного знаку.

Крім того, від початку року працівникам ГУ МВСУ у Львівській області вдалося вилучити контрафактних дисків на суму 1 мільярд 97 тисяч 181 гривню та фальсифікованої продукції на 61 тисячу гривень. Наразі всю піратську продукцію розміщено в камерах зберігання ГУ МВСУ у Львівській області. Як розповів начальник відділу боротьби з правопорушеннями інтелектуальної власності та високих технологій УДК БЕЗ ГУ МВСУ у Львівській області Роман Мельник, після рішення суду цю продукцію також знищать.

Як розповів головний державний інспектор з питань інтелектуальної власності Державного департаменту інтелектуальної власності МОН України Михайло Лука, сьогодні в Україні порушено 736 справ щодо правопорушень у сфері інтелектуальної власності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *