ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські соціалісти радять мерії не займатись політикою, а підготовкою до «Євро-2012»

|

Львівські соціалісти радять Львівській міській раді зосередитись на проблемах підготовки міста до «Євро-2012», а не займатися політикою. Про це йдеться у заяві ЛОК СПУ, розповсюдженій сьогодні.

У заяві, зокрема, сказано: «Депутати Львівської міської ради, прийнявши сьогодні звернення до керівників держави з вимогою звільнення Василя Цушка з посади міністра внутрішніх справ, в черговий раз продемонстрували, що основна мета їхньої діяльності — пустопорожня брехня та політиканство».

«Свої прорахунки на всіх важливих напрямках забезпечення життєдіяльності міста та соціального захисту населення влада Львова компенсує гучними політичними заявами та рішеннями. То вони зносять радянські символи та пам’ятники, тепер же — знімають з посади Цушка. Все це робиться лише з однією метою — відвернути увагу львів’ян від провальної політики влади в питанні теплоенергетики та підготовки міста до зими, від незадовільного стану доріг та роботи ЖЕКів і комунального транспорту, від корупційних дій чиновників й самих депутатів.

І це все відбувається у місті, яке планує у 2012 році приймати фінальні матчі чемпіонату Європи по футболу! До речі, місто ще досі навіть не оформило виділення ділянки під будівництво нового стадіону, не підготовило проектну документацію по об’єктах чемпіонату. На це часу у міський райців немає. А от час на те, щоб займатися не властивими для міського органу самоуправління справами — є», — йдеться далі.

Львівські соціалісти також звертають увагу депутатів Львівської міської ради, що Василя Цушка призначали на посаду міністра внутрішніх справ депутати ВРУ 5 скликання, яка продовжує свою роботу.

«Хочемо також нагадати шановним депутатам Львівської міської ради й те, що ВРУ має право розпускати міські ради, якщо останні не виконують свої прями функції або ж перебирають на себе чужі», — підкреслено у заяві.

Як повідомляло агентство, сьогодні Львівська міська рада звернулася до Президента України, прем’єр-міністра України з вимогою негайної відставки міністра внутрішніх справ Василя Цушка та переформування загону спецпризначення «Беркут» у зв’язку із подіями під час фіналу кубка України з футболу у Києві 27 травня. Повідомляє «Прес Тайм».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *