ОСТАННІ НОВИНИ

Обласні обранці підтримають вимогу міських щодо відставки Цушка

|

Депутати Львівської обласної ради підтримають звернення своїх міських колег щодо відставки міністра внутрішніх справ Василя Цушка. Принаймні в цьому переконані представники двох найбільших фракцій в обласній раді Іван Денькович (БЮТ) та Андрій Парубій (НУ).

Обидва депутати впевнені, що звернення міської ради необхідно підтримати. «Не зашкодить підтримати ініціативу міських обранців, оскільки після повернення пана Цушка з лікарняного питання про доцільність перебування його на посаді буде актуальним», – прокоментував «Львівському порталу» депутат від «Нашої України» Андрій Парубій.

Водночас голова фракції БЮТ Іван Денькович переконаний, що звернення підтримають, аби висловити своє ставлення до міністра і його дій, тим паче, що документ цей немає юридичної сили, а носить лише політичний характер.

Нагадаємо, що сьогодні Львівська міська рада звернулася до Президента України, прем’єр-міністра України з вимогою негайної відставки міністра внутрішніх справ Василя Цушка та переформування загону спецпризначення «Беркут», який заплямував себе під час фіналу кубка України з футболу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *