ОСТАННІ НОВИНИ

Гриценко підтримує прийняття закону щодо здійснення військових навчань на території України

|

Гриценко підтримує підписання Президентом України Віктором Ющенком закону щодо здійснення військових навчань на території України.

“Я позитивно сприймаю факт підписання Президентом України закону, який дозволяє проводити військові навчання на території України”, – заявив сьогодні Міністр оборони України Анатолій Гриценко, перебуваючи з робочою поїздкою на Львівщині.

Як повідомляє сайт міністерства оборони України, наразі є легітимна основа проведення в цьому році на території України навчань, запланованих на двосторонній та багатосторонній основі.

29 травня Верховна Рада України підтвердила результати голосування щодо законів України, прийнятих парламентом в період з 3 квітня до 29 травня 2007 року. Зокрема, народні депутати підтримали ЗУ “Про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2007 році для участі у багатонаціональних військових навчаннях”. Відповідно до плану, цьогоріч на території нашої держави заплановано провести 5 навчань із залученням підрозділів армій іноземних держав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *