ОСТАННІ НОВИНИ

За рік на цілодобове водопостачання можуть перевести 10% львівських будинків

|

Кількість львівських будинків з цілодобовим водопостачанням, у Львові збільшуватиметься щоквартально. Принаймні так обіцяє радник міського голови Сергій Бабак. Сьогодні під час брифінгу він розповів журналістам, що «Львівводоканал» готовий це робити, але за умови стовідсоткових розрахунків зі сторони споживачів.

«Міська влада і комунальне підприємство готові щоквартально підключати нові будинки до цілодобового водопостачання, але за умови, що люди розраховуватимуться за послуги на 100%», – сказав Сергій Бабак.

За його словами, упродовж року мерія планує перевести на цілодобове водопостачання 10% львівських будинків. Технічно така можливість є на Сихові, у Залізничному та Шевченківському районах.

Сергій Бабак впевнений, що за 3-4 роки цілодобово воду можуть мати всі мешканці міста. «Але для цього потрібно, щоб вони справно платили», – наголосив він.

За його словами, система водопостачання Львова за своєю складністю не має аналогів в Європі. Вода до Львова качається зі 110 кілометрів. «А тарифи у нас такі ж, як і в інших містах. Це свідчить про якість роботи нашого водоканалу», – сказав Сергій Бабак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *