ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО УНП закликає обговорювати проблеми об’єднання правих за столом переговорів, а не через провокаційні листівки

|

Голова ЛОО УНП Богдан Козак закликає представників ВО «Свобода» обговорювати проблеми об’єднання правил сил не шляхом поширення провокаційних листівок, а за столом переговорів. Як передає прес-служба ЛОО УНП, саме так він відреагував на розповсюджені ВО «Свобода» листівки, у яких УНП звинувачують у подвійних стандартах.

«УНП була і залишається послідовним прихильником об’єднання правих та активно відстоює ідею консолідації партій національно-демократичного та патріотичного спрямування на дострокових парламентських виборах. Ще в листопаді 2006 року ми чітко заявили свою позицію щодо творення Української правиці на базі як мінімум п’яти правих партій: УНП, НРУ, УРП «Собор», КУН та ВО «Свобода». Тому викладені в розповсюджених «Свободою» листівках звинувачення щодо нашої непослідовності, є, як мінімум, некоректними та викликають здивування», – зазначив Б. Козак.

За його словами, ЛОО УНП й надалі відстоює позицію гострої необхідності об’єднання правих із обов’язковою участю в створеному блоці «Рух-Українська правиця» «Свободи» та КУНу.

«Ми не бачимо принципових розбіжностей ні в ідеології, ні в програмних засадах п’яти партій, а тому не знаходимо перешкод у такому об’єднанні», – сказав він.

Натомість, якщо до УНП є якісь претензії «конструктивного, а не провокаційного характеру», то представники цієї сили готові їх вислухати і обговорити, але «за круглим столом, а не шляхом висунення якихось публічних звинувачень через засоби масової інформації чи в листівках».

«ЛОО УНП закликає лідерів усіх правих партій залишити осторонь свої амбіції та перейти до дій, спрямованих на реальну консолідацію ідеологічно споріднених національно-демократичних та патріотичних сил заради майбутнього України», – заявив Богдан Козак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *