ОСТАННІ НОВИНИ

З-під Ратуші стартував автопробіг «Запорожців»

|

Автопробіг різних марок «Запорожців» під назвою «Україна-Німеччина: шляхами України до Європи” стартував сьогодні з площі перед міською радою Львова. Окрім екіпажів «горбатих», що представляють львівський автоклуб «ЗАЗ-Козак», також вирушило шестеро запорожців, на яких приїхали в Україну члени фан-клубу ЗАЗ із німецького Кьольна.

За словами керівника «ЗАЗ-Козак» Євгена Кравса, цей автопробіг покликаний показати, що «Запорожці» знають і люблять не лише в Україні, а й у Західній Європі. Крім того, учасники пробігу хочуть продемонструвати надійність цих автомобілів.

Разом із львівськими колегами із авто-фан-клубу «ЗАЗ-КОЗАК», автомобілями рівненського та тернопільського клубу власників «горбатих Запорожців» вони відвідають «батьківщину» першого українського автомобіля – Запорізький автомобільний завод.

Автопробіг за маршрутом Львів – Рівне – Київ – Черкаси – Запоріжжя – Мелітополь – Ялта – Миколаїв – Кам’янець-Подільський – Львів (загальний кілометраж – 3 850) проляже мальовничими шляхами України і дасть можливість гостям з Німеччини не тільки відвідати завод у Запоріжжі, а й познайомитися з Україною. Під час автопробігу частина учасників поїде до кримських сиротинців, щоб роздати там подарунки. Триватиме пробіг два тижні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *