ОСТАННІ НОВИНИ

«Плач Єремії» буде спеціальним гостем фестивалю «Зашків-2007»

|

«Плач Єремії» стане спеціальним гостем цьогорічного молодіжного фестивалю «Зашків», повідомляє управління сім’ї та молоді ЛОДА. Група виступить увечері 16 червня на честь відкриття фестивалю.

Як повідомляли раніше, фестиваль триватиме два дні в селі Зашків, на батьківщині засновника ОУН Євгена Коновальця.

На фестивалі очікують від трьох до п’яти тисяч учасників. Серед учасників фестивалю будуть представники влади, молодіжних громадських організацій обласного та всеукраїнського рівня та вищих навчальних закладів Львівщини. Фестиваль проходитиме у формі наметового містечка на березі мальовничого озера. Протягом двох днів учасники житимуть справжнім таборовим життям та матимуть змогу скуштувати «партизанської» каші, яку забезпечить військово-польова кухня.

Захід розпочнеться в суботу, 16 червня, пішою ходою організованої молоді від Львова до села Зашків, у якому біля садиби Євгена Коновальця відбудеться урочисте віче за участю представників духовенства, влади та молодіжних лідерів. Після віча відбудеться таборування учасників та розпочнеться святковий концерт патріотичної пісні за участю народних колективів, бардів та естрадних виконавців.

Протягом двох днів представники молодіжних рухів та ВИШів матимуть можливість познайомити усіх учасників фестивалю зі своєю діяльністю за допомогою стендів, роздаткових матеріалів та відеопрезентацій на поліекрані. А в неділю, 17 червня, після спільної Служби Божої молодіжні громадські організації запропонують учасникам фестивалю взяти участь у спортивних змаганнях, інтелектуальних іграх та конкурсах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *