ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові відкрилась нова дитяча група

|

У дитячому садочку №179, що у мікрорайоні «Сихів», відкрилася нова група. Для цього довелося пожертвувати спортивним залом та методичним кабінетом. Як повідомила начальниця міського управління освіти Надія Оксенчук, це перша нова група, яку в цьому році відкрили у Львові.

На облаштування групи, розрахованої на 30 дітей, пішло 40 тисяч гривень. Начальниця відділу освіти Сихівської райадміністрації Галина Синицька розповіла, що кімнати і меблі зроблені за «найвищим взірцем». «Ми змінили дизайн меблів. Усі вони зроблені на рівні дітей, щоб вони могли самостійно ними користуватися. Тут все продумано для розвитку дітлахів», – стверджує Г. Синицька.

За її ж словами, потреба у садочках у Сихівському районі найбільша у місті, тому ця група є дуже важливою для батьків і дітей. «Загалом Сихову потрібно щонайменше 50 нових груп. Адже усі садочки у нас переповнені. Відтак у найближчих планах у нас відкриття нових груп у садочках № 44 та 176», – зазначила вона.

А начальниця міського управління освіти Надія Оксенчук каже, що потреба у садочках актуальна в цілому по місту. «Вирішувати цю проблему будемо поступово. На сьогодні у садочках є багато орендарів, ми будемо розривати з ними угоди і відновлювати колись існуючі групи», – сказала вона.

За її словами, у цьому році у Львові буде відкрито 50 нових дитячих груп. На це піде приблизно 920 тисяч гривень.

Дошкільною світою у Львові охоплено майже 17 тисяч дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *