ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано кримінального авторитета на прізвисько «Салям»

|

Кримінального авторитета на прізвисько «Салям» затримали працівники міліції у Дрогобичі разом з іще вісьмома учасниками організованого злочинного угруповання, повідомив під час прес-конференції начальник головного управління МВСУ у Львівській області Михайло Цимбалюк. Ще трьох членів цієї групи розшукує міліція.

Найскандальніше в цій історії те, що з 2000 року «Салям» був у розшуку за підозрою у скоєнні важкого злочину. Та, попри це, він вільно проживав удома і ні від кого не переховувався, а дрогобицька міліція ніяк його не могла знайти.

Начальник обласної міліції також повідомив, що під час затримання «Салям» чинив опір і міліція змушена була застосувати вогнепальну зброю. На сьогодні групі доведено 30 випадків крадіжок майна з квартир, кіосків та супермаркетів, а також 10 викрадень авто.

Як сказав генерал Цимбалюк, група діяла в районі Дрогобича, Стебника Борислава і Трускавця. У Трускавці встановлено одного працівника міліції, який цю групу «кришував».

Начальник міліції пообіцяв, що після цієї історії буде звільнено начальника Дрогобицького райвідділу, а керівники міліції Трускавця та Борислава отримають суворі догани.

Окрім того, звільнять начальника Личаківського райвідділу Львова, який уже написав рапорт на звільнення. Матеріали проти нього буде передано в прокуратуру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *