ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні оберуть студентську королеву Львова

|

У приміщені розважального комплексу «Міленіум» сьогодні, 31 травня, о 20.00 відбудеться фінальний етап конкурсу «Студентська королева 2007».

Конкурс пройде у формі яскравого феєричного дійства з поєднанням класики та модерну. Основним критерієм оцінювання дівчат буде вміння вільно триматися на сцені, показати себе, а також, безумовно, зовнішні дані.

Авторитетне журі, що складатиметься з спонсорів та представників міської ради Львова, оцінюватиме також стиль, упевненість в собі та харизму красунь.

Відповідно, під час конкурсу оберуть «Міс Львова (серед студентів) 2007», «Віце-Міс Львова (серед студентів) 2007». Додатково визначать переможниць ще в трьох номінаціях: «Міс інтелект», «Міс харизма», «Міс торгова марка», а також ” Міс глядацьких симпатій»

Як повідомляє прес-служба Студентського братства Львівщини, під час конкурсу також можна буде почути виступи естрадних виконавців, зі світловими, лазерними та піротехнічними ефектами, показами колекцій від провідних дизайнерів Львова.

Організовує конкурс Студентське братство Львівщини, мистецька агенція «Riviera», сприяння – з боку відділу роботи з молоддю Львівської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *