ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра визначать найталановитіших управлінців Львова

|


Завтра визначать найталановитіших управлінців Львова. Як повідомляє відділ зв’язків зі ЗМІ УБС НБУ, завтра, 1 червня, о 12.00 у приміщенні внутрішнього дворику Львівського інституту банківської справи УБС НБУ, „Форекс Клуб Україна” оголосить переможців муніципального конкурсу „Найталановитіші управлінці міста Львова-2007”.

Учасники конкурсу – малий та середній бізнес Львова, що здійснив малобюджетні інвестиційні проекти від травня минулого року і до травня цього року.

Зокрема, визначать переможців у номінаціях: „За прорив у бізнесі, що надихає”, „Винахідливість у бізнесі”, „Львівська компанія – відкриття 2007 року”, „Бізнес-ідея року”.

Також буде відзначено найкращого менеджера інвест-проекту, найкращого винахідника у бізнес-проекті та найкращого директора підприємства, що здійснило прибутковий інвестиційний проект.

У заході візьмуть участь голова Представництва Держпідприємництва України у Львівській області Ярослав Кашуба, представники мерії, директор Львівського інституту банківської справи УБС НБУ Ганна Дутка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *