ОСТАННІ НОВИНИ

25 мільйонів гривень надано на облаштування та модернізацію держкордону

|

Цьогоріч з держбюджету на облаштування та модернізацію держкордону України надано 25 мільйонів гривень. Порівняно з попередніми роками, коли на облаштування кордону виділяли всього 5-10 мільйонів гривень, ця сума є достатньою. Про це сьогодні під час урочистого відкриття відділу прикордонної служби «Краковець» сказав голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Микола Литвин.

За його словами, така сума дасть змогу протягом цього року відкрити кілька відділів прикордонної служби в деяких загонах. Облаштування та створення належних соціально-побутових умов в одному відділі, як, наприклад, у «Краковці» Мостиського прикордонного загону, коштує понад мільйон гривень. Як зазначив Микола Литвин, виділені кошти дозволять облаштувати та модернізувати 94 об’єкти держкордону.

Крім того, Микола Литвин сподівається, що невдовзі в парламенті затвердять державну програму «Реконструкції і розвитку держкордону до 2017 року». Цей документ уже затверджений у першому читанні. Остаточне його прийняття дасть змогу системно створювати інфраструктуру державного кордону України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *