ОСТАННІ НОВИНИ

У деяких населених пунктах Городоччини завтра тимчасово відключать газ

|

Через підключення новозбудованої ділянки магістрального газопроводу Комарно–Яворів відзавтра з 8.00 і до 1 червня 9.00 буде зупинено роботу трьох газорегуляторних станцій (ГРС) ВАТ«Львівгаз»: у Городку, Великому Любіні та Судовій Вишні. Про це повідомила прес-служба Ват «Львівгаз».

Внаслідок цього буде припинено газопостачання до міст Городок й Комарно-2 та кількох сіл Городоцького району: Керниця, Мавковичі, Артишів, Черляни, Угри, Долиняни, Годвишня, Вовчухи, Братковичі, Галичани, Речичани, Лісновичі, Дроздовичі, Тучани, Великий та Малий Любінь, Поріччя-Королівщина, Поріччя-Грунтове, Поріччя-Мальованка, Поріччя-Задвірне, Косівець, Давидовичі, Піски, Бірче, Мазурівка, Зашковичі, Залужани, Лівчиці, Грабино, Кліцко, Якимчиці, Чуловичі, Андріанів, Грімно, Татаринів, Родатичі, Бар, Добряни, Милятин.

Одночасно ВАТ«Львівгаз» повідомляє, що у зв’язку із проведенням аварійно-ремонтних робіт на ГРС-Комарно з 08:00 5червня до 09:00 6травня буде припинено подачу газу на місто Комарно-1 та кілька прилеглих до нього сіл: Бучали, Переможне, Катериничі, Литовка, Нове Село, Піддолини, Ясенів, Поляна, Монастирець, Мости, Тулиголови, Березець,

Городоцьке УЕГГ завчасно повідомило всіх споживачів, котрим тимчасово буде припинено постачання природного газу, у письмовій формі.

ВАТ «Львівгаз» просить вибачення в абонентів – дисциплінованих платників за послуги з газопостачання за тимчасові незручності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *