ОСТАННІ НОВИНИ

Акціонери «Сільмашу» рекомендуватимуть Косенкові продати свою частку

|

Акціонери ВАТ завод «Львівсільмаш» завтра під час зборів розглянуть питання «Про поведінку деяких акціонерів, дії яких завдають збитків ВАТ завод «Львівсільмаш» та підривають імідж товариства». Як пояснив «Львівському порталу» в.о. голови правління підприємства Петро Онищак, мова йтиме про Володимира Косенка, який двічі подавав заяву до суду про відкриття справи про банкрутство «Сільмашу».

«Директор фірми Юкон пан Косенко намагався бандитським методом довести підприємство до банкрутства, – зазначив пан Онищак. – Він не виконує рішення акціонерів та порушує статут й законодавство».

Тому завтра під час зборів акціонерів «Львівсільмашу» Володимиру Косенку пропонуватимуть продати свою частку акцій підприємства, прогнозує Петро Онищак.

Серед інших питань завтра розглянуть: «Про вихід товариства зі складу ТзОВ «Львівсільмаш», «Про підсумки діяльності підприємства за 2006 та плани на 2007 рік», «Розподіл прибутку», «Обрання голови правління ВАТ завод «Львісільмаш», «Затвредження фінансового плану на 2007 рік», «Затвердженн нової редакції статуту товариства» та ніші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *