ОСТАННІ НОВИНИ

Кобельник та Косенко претендують на посаду голови правління «Львівсільмашу»

|

Колишній керуючий санацією на ВАТ завод «Львівсільмаш» Олег Кобельник та акціонер підприємства Володимир Косенко претендують на посаду голови правління цього підприємства . Про це «Львівському порталу» повідомив в.о. голови правління ВАТ завод «Львівсільмаш» Петро Онищак.

Загалом, за його словами, на цю посаду претендує п’ять осіб: Леонід Драч (працівник заводу), Олег Кобельник (колишній керуючий санацією), Володимир Косенко (акціонер підприємства), Степан Йолик (керівник «Ряснесільмаш») та сам пан Онищак.

Нагадаємо, що Олег Кобельник «прославився» тим, що після бунту працівників та закидів про доведення до банкрутства «Львівсільмашу» він, забравши атрибути: печатку, статут та інші документи заводу, просто зник.

Володимир Косенко, будучи керівником підприємства, двічі подавав справу про банкрутство підприємства. Працівники заводу звинувачували обох керманичів у штучному банкрутстві підприємства.

Попереднім головою правління ВАТ завод «Львівсільмаш» був Віктор Захарченко, який на початку березня цього року подав у відставку, оскільки, як пояснила тоді голова спостережної ради „Львівсільмашу” Наталія Горлач, він не відчував себе членом колективу.

Завтра, 30 травня, об 11.00 відбудуться чергові збори акціонерів ВАТ «Завод «Львівсільмаш», де одним з пунктів порядку денного буде обрання нового голови правління підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *