ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь знову піде пішки зі Львова до Зашкова

|

Молодіжний фестиваль «Зашків-2007» розпочнеться 16 червня пішою ходою зі Львова до Зашкова. Про це сьогодні під час засідання оргкомітету повідомив начальник управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА Андрій Корнат, передає прес-служба ЛОДА.

Учасники ходи дійдуть до родинної садиби Є. Коновальця, де відбудеться урочисте віче. Також 16 червня пройде святковий концерт за участю народних колективів та естрадних виконавців. 17 червня, після спільної Служби Божої, молодіжні громадські організації запропонують учасникам фестивалю взяти участь у спортивних змаганнях, інтелектуальних іграх та конкурсах.

Фестиваль відбувається в рамках святкування Дня молоді та приурочений до 116-ї річниці від Дня народження Євгена Коновальця.

“Цей фестиваль, який уже став традиційним, має на меті виховання української молоді в дусі національних традицій та патріотизму,” – наголосив Андрій Корнат.

До участі в заході, за словами п. Корната, запрошують керівників і представників молодіжних громадських організацій обласного та всеукраїнського рівня.

Є. Коновалець народився у Зашкові 14 червня 1891 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *