ОСТАННІ НОВИНИ

На Банковій чекають Януковича

|

На Банковій найближчим часом очікують прибуття прем`єр-міністра Віктора Януковича. Про це “Українській правді” повідомило джерело в секретаріаті президента.

Раніше міністр оборони Анатолій Гриценко заявив, що прем`єр-міністр Віктор Янукович буде домовлятися з президентом Віктором Ющенко про зустріч.

“Він (прем`єр) сказав, що буде домовлятися з президентом про зустріч, і можливо про зустріч президента з усім складом уряду. Якщо буде, дай Боже”, – сказав міністр за підсумками екстреного засідання уряду в п`ятницю.

На позачерговому засіданні уряду в п`ятницю в Києві міністр звернувся до його членів із проханням переконати прем`єр-міністра, який на цей час зустрічався з дипломатами, відновити переговори з президентом.

Як повідомило джерело в уряді, Гриценко сказав, що президент Віктор Ющенко готовий до поновлення переговорів. Міністр висловив думку, що у випадку їхнього поновлення, “сьогодні можна було б закрити це питання”.

Гриценко підкреслив, що Збройні сили працюють у штатному режимі, і він особисто не одержував від президента і не віддавав ніяких незаконних наказів.

У своєму виступі на засіданні Гриценко знову скритикував дії міністра внутрішніх справ Василя Цушка, який самовільно вирішив захищати звільненого президентом генпрокурора Святослава Піскуна.

Гриценко також відзначив недостатнє фінансування Збройних сил і Міністерства оборони і поскаржився, що в нього практично відсутня можливість спілкування з прем`єром, передає Українська правда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *