ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий порадив Олійнику звернутися до правоохоронних органів

|

Міський голова Львова Андрій Садовий порадив голові ЛОДА Петрові Олійнику звернутися до правоохоронних органів, якщо той знає щось про зловживання у Залізничній райадміністрації. «Я рекомендував би звернутися у правоохоронні органи – міліцію та прокуратуру – і якщо ці факти знайдуть належним чином підтвердження, то треба рішення суду приймати згідно з чинним законодавством, ми ж живемо у правовій державі» – сказав міський голова.

Він також зауважив, що з ним Олійник про щось таке не говорив і він про це не чув.

Водночас А.Садовий зауважив, що у Залізничному районі на посаду голови адміністрація є вакансія, яку він н е може заповнити. «У нас є проблема, бо немає керівника адміністрації – там вакансія. На превеликий жаль, уже впродовж місяця я не можу знайти адекватну людину на цю посаду. Це дуже велика проблема Львова – у нас катастрофічна ситуація з кадрами. Мені потрібні люди, які можуть робити, бо сьогоднішній день ставить дуже великі задачі, сьогодні не можна не можна просто людину поставити керувати – це велика відповідальність» – підкреслив А.Садовий.

Як повідомлялося, під час сьогоднішнього засідання колегії ЛОДА, голова обласної адміністрації Петро Олійник поставив вимогу до кінця нинішнього дня звільнити голову Залізничної районної адміністрації за порушення щодо дітей-сиріт. Служба у справах неповнолітніх ЛОДА виявила порушення, допущене опікунською радою Залізничної районної адміністрації Львова стосовно житлових прав дитини-сироти – восьмирічного Олександра Кузічкина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *