ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському АМКУ обговорили проблему підвищення цін на нафтопродукти

|

У Львівському обласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету України сьогодні, 22 травня, відбувся круглий стіл щодо підвищення цін на нафтопродукти у Львівській області.

Як повідомляє прес-служба АМКУ, участь у круглому столі взяли основні оператори регіонального ринку нафтопродуктів: ВАТ “Концерн Галнафтогаз”, НК “Альфа – Нафта” Філія №21 «Львівська», ТзОВ ТД “Континіум-Галичина” та ПП “Лукойл – Україна”.

Головна мета заходу з’ясувати тарифно-цінову політику при закупівлі та реалізації нафтопродуктів і виявити шляхи, що можуть призупинити ріст цін на нафтопродукти у Львівській області.

Присутні на круглому столі оператори, які є представниками 145 автозаправних станцій, надали роз’яснення щодо правомірності підвищення цін на нафтопродукти і зобов’язалися в подальшому проводити підвищення цін лише при аргументованих підставах.

Головною причиною зростання цін названо підвищення закупівельної вартості нафти на нафтопереробних заводах .

АМКУ встановив, що протягом двох останніх тижнів роздрібні ціни на нафтопродукти зросли від 6% до 15 % або на 0,20 – 0,55 грн./л. Найнижчі ціни на нафтопродукти протягом даного періоду були зафіксовані на АЗС МП Руно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *