ОСТАННІ НОВИНИ

Тершовчина вдруге виправдали. Справа продовжиться у Верховному суді

|

Апеляційний суд Львівської області сьогодні залишив у силі виправдальний вирок Залізничного суду Львова у справі колишнього міського голови Самбора Тараса Тершовчина. Про це «Львівському порталу» повідомила адвокатка потерпілих у цій справі Наталія Крісман.

Апеляційний суд не склав іспит честі та не виправдав надії потерпілих від Тараса Тершовчина, вважає вона. «Це велика ганьба судової системи», – додала вона.

За словами пані Крісман, справу на цьому не вдасться «похоронити». Її продовжать уже у Верховному суді України. «Сподіваємось, що на Верховний суд у Тершовчина не вистачить грошей», – зазначила Наталя Крісман.

«У війні між правдою та грошима зазвичай виграють гроші», – резюмувала адвокатка.

Нагадаємо, що представник прокурора подав скаргу до Апеляційного суду Львівщини після того, як 21 лютого суддя Залізничного суду Львова Ганич визнав підсудного невинним.

Екс-меру Самбора Тарасу Тершовчину інкримінували хабарництво та зловживання службовим становищем. Йому загрожувало від 8 до 13 років ув’язнення. У червні минулого року його звільнили з-під варти під заставу 50 тисяч гривень та підписку про невиїзд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *