ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські автомобілісти поїдуть до Паміру

|

Учасники Львівського автомобільного клубу «Львів 4×4» вирушають в експедицію «Львів –Памір 2007: Дорогами українців». Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції керівник експедиції Дмитро Катонов, поїздка, яка розпочнеться завтра о 8- годині ранку, триватиме три тижні, до 10 червня.

Як розповів Дмитро Катонов, в експедицію до Паміру вирушить шестеро учасників клубу «Львів 4×4», які подорожуватимуть трьома позашляховиками. До речі, під час подорожі до автомобілістів долучиться сьомий учасник. «Під час експедиції до нас долучатимуться учасники різних автомобільних клубів», – розповів Дмитро Катонов. За 21 поїздки автомобілісти планують подолати 13 тисяч кілометрів, які проходитимуть через територію України, Росії, Казахстану, Киргизстану та Таджикистану аж до гір Паміру. За словами, експедитори побувають біля Аральського моря, космодрому «Байконур», відвідають киргизькі, казахстанські міста. А частина маршруту проходитиме навіть уздовж кордону з Афганістаном. Щодня львівські автомобілісти долатимуть 600-700 кілометрів. До речі, президент клубу Олександр Ревонюк пообіцяв, що всі цікаві місця, які проїжджатимуть експедитори, вони фотографуватимуть та зніматимуть на відео. В майбутньому планують організувати фотовиставку.

Як розповіла учасниця клубу Наталія Ревонюк, одна з головних особливостей експедиції – пройти шляхами українців, які віддавна вирушили на схід, здружити народи Казахстану та Киргизстану за допомогою українців. Адже в кожному з міст “Львів 4х4” спілкуватиметься з представниками українських діаспор.

До речі, учасників подорожі підтримали посольства всіх країн, які ті відвідають.

Таку масштабну акцію клуб проводить уперше. Генеральним спонсором подорожі виступила компанія «Галнафтогаз».
«Ця подорож – бажання випробувати техніку та свої можливості»,– додав Дмитро Катонов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *