ОСТАННІ НОВИНИ

Можливість лобіювати інтереси Львівщини у ВРУ мають нардепи від коаліції – Курпіль

|

Делегованим від Львівщини депутатам Верховної Ради від опозиції легше лобіювати інтереси регіону у парламенті, бо у них є більше можливостей, переконаний львів’янин, народний депутат ВРУ п’ятого скликання від БЮТ Степан Курпіль. «Річ у тім, що дуже важко відстоювати інтереси регіону депутатам які є в опозиції. Значно простіше депутатам, які сформували свій уряд», – зазначив він у коментарі «Львівському порталу».

Учора під час засідання круглого столу на тему «Львівщина: рік після виборів» обранці обласної та міської рад скаржились на те, що делеговані від Львівщини депутати ВРУ не відстоюють інтересів регіону. Як виняток назвали хіба що регіонала Олексія Радзієвського, який спромігся «вибити» для Дрогобича 22 млн. грн.

«Я працюю із усіма громадянами, які звертаються з регіону. Жодна проблема, з якою до мене звертаються, не залишається проігнорованою. На скільки ми можемо, на стільки ми відстоюємо інтереси регіону. Якщо є якісь претензії, то, я вважаю, що вони мають бути до депутатів від коаліції», – зазначив Степан Курпіль.

Народний депутат України, нашоукраїнець Володимир В’язівський зі свого боку теж має чим похвалитись: «Я співпрацював з ОДА та структурними підрозділами. Часто заплановане вдавалось реалізувати. Дещо напрацьоване не вдалось закінчити через політичний колапс. Те, що стосувалось бюджету 2007 року, то близько 40-50% пропозицій, які подавав я і мої колеги з НУ, зокрема Ярослав Кендзьор і Антон Ружицький, то половина з них була зреалізована».

Пан В’язівський також припустив, що львівські обранці могли б прозвітувати по законопроектах, які допомогли області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *