ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські геї прибиратимуть Шевченківський гай

|

Львівські геї, активісти «Гей-форуму України», проведуть толоку у Шевченківському гаї до Міжнародного дня боротьби з гомофобією – 2007 в Україні. Про це повідомив керівник львівської ініціативної групи Андрій Лещишин.

За його словами, в рамках відзначення цього дня львівські геї також проведуть вечірку.

«Ми проведемо вечірку в кафе, присвячену цій акції, в п`ятницю, бо на раніше не змогли домовитися. Ми збираємося прибирати шевченківський гай. Поки що зголосилося піти 5 людей», – розповів Presstime Андрій Лещишин.

За даними лідера «Гей-Форума України» Святослава Шеремета, до їх організації входять декілька десятків львів`ян.

«Активісти «Гей-форума», індивідуально або парами, проведуть трудові акції. Озброївшись віниками, ганчірками, лопатами, щітками, ми, з веселковими гей-лесбійськими значками на одязі, наведемо лад на наших сходових клітках, в ліфтах, на прибудинкових територіях, посадимо квіти поряд з нашими будинками», – зазначається у прес-релізі.

«Гей-Форум України» об`єднує геїв з 50 населених пунктів України. Лідер “Гей-Форуму” Святослав Шеремет народився у Львові, вищу освіту здобув за фахом «Міжнародні відносини» у Львівському національному університеті ім. Івана Франка. Ще він навчався у Львівському військовому інституті ім. гетьмана Петра Сагайдачного та в аспірантурі за фахом «політологія». Працював у державних і партійних структурах, в одній з політичних партій. Свого часу займався політтехнологіями, молодіжною політикою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *