ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорили методи протидії відмиванню незаконних доходів

|

У Львові обговорили методи протидії відмиванню незаконних доходів. Зокрема, сьогодні відбувся семінар для підприємців з питань фінансового моніторингу у сфері запобігання та протидії легалізації відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом та фінансуванню тероризму .

Як розповів під час семінару голова Представництва Держкомпідприємництва України у Львівській області Ярослав Кашуба, це представництво надіслало листи в усі органи ліцензування Львівської області з вимогою обов’язково погодити у Представництві графіки планових перевірок у 2007 році ліцензійних умов усіх суб’єктів підприємницької діяльності. «Ми наголошуємо, – планові перевірки Ліцензійних умов суб’єктів підприємницької діяльності можуть здійснюватися лише один раз на рік, а оскарження результатів перевірок слід направляти до нас – у Представництво Держкомпідприємництва України у Львівській області”, – наголосив Кашуба.

Семінар організували представництво Держкомпідприємництва у Львівській області та Головне управління економіки Львівської облдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *