ОСТАННІ НОВИНИ

Наметове містечко у Львові – це провокація проти Партії регіонів - заява

|

Партія регіонів заявляє, що Львівське обласне відділення партії не має ніякого відношення до встановлених у центрі міста біля пам’ятника Шевченкові наметів з символікою ПР. Про це «proUA»повідомили у прес-службі Партії регіонів.

Прес-служба відзначає, що ці намети було встановлено опонентами «Регіонів» з метою «зробити безпрецедентно брудною» позачергову виборчу кампанію.

«Видаючи себе за представників міської організації Союзу молоді регіонів України, вони оголосили безстрокову акцію начебто на підтримку Прем’єр-міністра України Віктора Януковича та Коаліції національної єдності», – йдеться у повідомленні.

Львівське обласне відділення Партії регіонів запевняє, що ніякого відношення до цього заходу не має. Крім цього, відділення партії відзначає, що не знає, хто є організатором та виконавцем цієї акції.

«Партія регіонів» вважає, що даний захід спрямований, перш за все, на дискредитацію Львівської обласної організації Партії регіонів в очах громадськості.

«Нинішня провокаційна акція біля пам’ятника Кобзареві – справа рук наших політичних опонентів, які у такий спосіб намагаються здобути сумнівний політичний капітал і роздмухати в громаді полум’я ворожнечі та розбрату», – йдеться у повідомленні ПР.

Партія регіонів висловлює надію на те, що правоохоронні органи належним чином відреагують на зухвалі спроби провокаторів посіяти в місті суспільну дезорганізацію та розбрат.

В центрі Львова, біля пам’ятника Шевченкові, встановлено приблизно два десятки наметів на підтримку дій В. Януковича. Учасники стверджують, що організаторами є міська організація Союзу молоді регіонів України.

Як уже повідомляв «Львівський портал», у наметовому містечку вже відбулося кілька інцидентів.Неприхильно налаштовані львів’яни висловили своє ставлення до прихильників прем’єра у цілком передбачуваний спосіб – біло-блакитна символіка регіоналів уже валялася на бруківці, а з плаката «Львів підтримує Януковича» здерли частину зі словом Львів. Тут же з’явилися контр-агітатори – два чоловіки із нашвидкуруч виготовленим плакатом «Львів проти зека Януковича». Правоохоронці доволі оперативно зреагували на ескалацію напруги. Якщо спочатку їх було всього кілька осіб, то вже тепер очевидці нарахували до півсотні, причому більшість оточили саме містечко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *