ОСТАННІ НОВИНИ

В ухвалі міської ради не йдеться про демонтаж пам’ятників

|

В ухвалі, прийнятій 10 травня на засіданні сесії Львівської міської ради, йдеться про створення тимчасової контрольної комісії, яка визначатиме перелік пам’ятників і пам`ятних знаків Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління «Секретаріат Ради». Текст ухвали подаємо у повному обсязі:

«Про утворення тимчасової контрольної комісії

З метою правдивого висвітлення історичних подій, формування національної гідності, беручи до уваги необхідність впорядкування пам`ятників і пам`ятних знаків, а також їх належного утримання, міська рада ухвалила:

1.Утворити тимчасову контрольну комісію для визначення переліку пам`ятників, пам`ятних знаків та символів, що розташовані у м. Львові (з описом, історичним контекстом та історією їх створення).

2.Керівникам депутатських фракцій подати пропозиції щодо складу тимчасової контрольної комісії.

3.Постійній комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища спільно з управлінням архітектури департаменту містобудування розробити містобудівні критерії встановлення пам`ятних знаків, пам`ятників, відповідність їх історичному середовищу та належного утримання.

Відповідальний: голова постійної комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища.

4.Контроль за виконанням ухвали покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *