ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських міліціонерів змусять вивчити англійську

|

«Євро-2012» вплине на долю львівських правоохоронців. Для того, щоб вони могли на достойному рівні забезпечити порядок у місті під час чемпіонату Європи з футболу, їх змусять вивчити іноземну мову.

Як зізнався сьогодні на засіданні міськвиконкому начальник Львівського міського управління ГУ МВСУ у Львівській області майор міліції Юрій Гладун, нині з 1,5 тисячі міліціонерів іноземною мовою володіють лише десятеро. «Цездебільшого представники офіцерського складу, які мають вищу освіту. Бо сержантський склад–люди, які мають закінчену школу або середню технічну освіту»,– зазначив Юрій Гладун.

За його словами, виправляти ситуацію і підвищувати професійний рівень львівських міліціонерів УМВСУ планує за допомогою громадських організацій. «Ми розуміємо, що нам потрібно покращувати професійний рівень наших людей. Сподіваємося, що громадські організацій допоможуть організувати курси», – сказав він.

Сам начальник міліції зізнався, що володіє аж шістьма іноземними мовами– вільно спілкується англійською, розуміє балканські мови та мови наших сусідів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *