ОСТАННІ НОВИНИ

Програма сприяння розвитку малого підприємництва прийнята з порушеннями – Кашуба

|

Львівську міську Програму сприяння розвитку малого підприємництва прийнято з порушенням “Методичних рекомендацій щодо формування і реалізації регіональних програм розвитку малого підприємництва”. Принаймні саме так стверджує голова представництва Держпідприємництва України у Львівській області Ярослав Кашуба.

Як повідомляє прес-служба Держпідприємництва, коментуючи затверджену 10 травня Львівською міської радою Програму сприяння розвитку малого підприємництва у Львові на 2007 – 2008 роки, Ярослав Кашуба наголосив, що про наявність порушень підприємці інформували міську раду неодноразово. «Представництво Держпідприємництва України у Львівській області декілька раз просило виконавчий комітет Львівської міської ради передати програму на експертну оцінку, яка передбачена Законом України “Про Національну програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні”, проте безуспішно», – підсумував Кашуба.

За його словами, представництво Держпідприємництва України у Львівській області хоче звернути увагу на те, що Львівська міська рада – єдиний орган влади на Львівщині, яка не подала на експертну оцінку проект програми та прийняла її з порушенням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *