ОСТАННІ НОВИНИ

Коаліціянти відзначили День перемоги

|

Представники обласних організацій партій, що входять до парламентської коаліції, провели низку заходів до Дня перемоги. Зокрема, їх представники поклали квіти і вінки до пам’ятника воїнам-визволителям на Стрийській, а потім – на солдатському цвинтарі на вулиці Мечникова. Звідти пішою ходою учасники святкувань перейшли до Пагорба слави, де провели більший мітинг.

Першу скрипку замість комуністів цього року грали представники партії регіонів. Передовсім від них були аж два народні депутати Петро Писарчук та Олексій Радзієвський. А крім того, саме регіонами залучили багато молоді, яка несла їх партійні знамена.

Натомість комуністи обмежилися кількома партійними прапорами та легковиком, з якого лунали пісні на воєнну тематику, переважно „Дєнь пабєди” і „Ідьот война народная”.

Лідер львівських регіоналів О.Радзієвський заявив, що пам’ять про перемогу ніколи не зітреться, а також сказав, що держава має великий борг перед ветеранами. І він, як представник урядової коаліції, може сказати, що парламент та уряд роблять відповідні кроки, щоби бодай часточку цих боргів віддати.

Зокрема, 3 травня парламент прийняв поправки до закону, згідно з яким пенсії ветеранам та інвалідам війни були суттєво збільшені, але президент цей закон не підписав і по сьогодні.

Також він пообіцяв, що незабаром будуть збільшені зарплати бюджетникам і, зокрема, вчителям. Він також заперечив тезу про кризу в Україні. „Кризи немає, бо уряд і парламент працюють. За його словами, криза є хіба сере політичних банкрутів, яких жаба дусить, що вони програли і тому зараз створюють політичну напругу в суспільстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *