ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця готується до літніх перевезень

|

Львівська залізниця готується до літнього графіку перевезень. Так, за повідомленням прес-центру ЛЗ, незважаючи на те, що майже всі заплановані роботи вже виконано, 1060 вагонів пройдуть технічну атестацію, адже половина з них працюють уже близько 25 років.

Попри це, залізничники підтримують рухомий склад у належному стані. До літа відремонтували всі системи кондиціонування повітря.

У сезон відпусток пасажиропотік на Львівській залізниці збільшується на третину. Тільки з вокзалу Львів улітку щодоби відправляється до 12-ти тисяч пасажирів. У літньому розкладі руху з 27-го травня введено 8 додаткових складів поїздів здебільшого південного напрямку. А на прохання пасажирів цьогоріч уже щоденно курсуватимуть поїзди на Чернівці та Івано-Франківськ. Черг за квитками в залізничні каси не повинно бути, проте, якщо буде необхідність, у розпал відпочинкового сезону, можуть відкрити додаткові каси.

Усі приготування до літніх перевезень на Львівській залізниці завершено успішно. Подбає залізниця і про забезпечення належного рівня сервісу на вокзалах і в потягах, адже вона зацікавлена в тому, щоби пасажири відпочивали з комфортом уже в дорозі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *