ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра «горбаті» вчитимуть дітей правил дорожнього руху

|

До 16.00 сьогодні львів’яни та гості нашого міста матимуть змогу помилуватися ретро-виставкою «Запорожців», яка розташувалася на площі Міцкевича. Там у ряд вишикувалися 15 «горбатих» з Києва, Хмельницького, Червонограда, Рівного та Львова. Поряд з ретро-автівками красуються й нові моделі ЗАЗУ.

Як пояснив організатор виставки, керівник Львівського авто-фан-клубу власників «Горбатих запорожців «ЗАЗ-КОЗАК» Євген Кравс, таке розташування машин невипадкове: усі авто стоять у модельному ряді – від найстаріших до найновіших моделей виробництва Запорізького автозаводу.

За словами пана Кравса, сьогодні на площі Міцкевича відбудеться лише виставка ретро-авто. Проте вже завтра, з 14.00, авто-фан-клуб проведе дитячі конкурси та вікторини на знання правил дорожнього руху, шоу-урок «Безпечна дорога до школи». Переможці конкурсів отримають солодощі та квитки на виставу в Ляльковому театрі «Пригоди Робокопа». Крім того, завтра всі охочі дітлахи (і навіть дорослі) матимуть змогу покататися Львовом на «горбатих». Принаймні в цьому запевнив Євген Кравс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *