ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін забезпечить фінансування виборів Ради - Ющенко

|

Президент Віктор Ющенко заявляє, що Кабінет Міністрів забезпечить повне фінансування позачергових виборів Верховної Ради. Про це він заявив, відкриваючи нараду з губернаторами, передають «Українські новини».

«Урядом буде забезпечено повне фінансування виборів», – заявив Ющенко.

Також Ющенко доручив Міністерству фінансів, Національному банку спільно і Центральній виборчій комісії забезпечити в рамках відповідних повноважень прозорість використання бюджетних коштів, а також формування і використання виборчих фондів політичних партій і блоків.

Як повідомлялося, Ющенко доручив головам обласних державних адміністрацій і голові Ради Міністрів Криму організувати робочі групи зі сприяння організації позачергових виборів Верховної Ради.

Ющенко і прем’єр-міністр Віктор Янукович в результаті переговорів 4 травня домовилися про проведення позачергових виборів Ради.

Указом від 26 квітня Ющенко визнав свій указ про розпуск Ради від 2 квітня таким, що втратив силу, знов достроково припинив повноваження Ради 5-го скликання і призначив позачергові вибори на 24 червня, повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *