ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» підніме проблему села Рата під час сесії ЛОР

|

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» ініціює на найближчому сесійному засіданні Львівської облради розгляд питання щодо негайного розв’язання проблеми мешканців села Рата, де хочуть збудувати каналізаційний колектор.

Як повідомляє прес-служба ВО «Свобода», до депутата ЛОР Олексія Кайди звернулися мешканці с. Рата Жовківського району з проханням посприяти у розв’язанні проблеми, яка склалася у зв`язку з будівництвом каналізаційного колектора і скиду стічних вод від каналізації МАПП “Рава-Руська”. Місцева влада запевнила громаду, що колектор проходитиме поза територією села, але сьогодні його будують через саме село Рата.

18 березня схід с. Рата одноголосно ухвалив рішення про недопустимість скидання стічних вод від каналізації в річку, яка проходить через село. Проте рішення сільської громади замовник проігнорував, а звернення у відповідні інстанції так і не знайшло підтримки.

Від безвиході і для залучення уваги громадськості 24 квітня мешканці с. Рата перекрили дорогу на Рава-Руську, проте нічого, крім політичних запевнень, з боку Львівської влади так і не отримали.

Фракція ВО “Свобода” в ЛОР ініціюватиме на найближчому сесійному засіданні розгляд питання щодо негайного розв’язання проблеми мешканців с. Рата і перешкоджання свавільному прокладанню каналізаційного колектора через територію села.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *