ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський БЮТ просить Ющенка не перейматись скавулінням депутатів

|

Львівська обласна організація «Батьківщина» закликає Президента України Віктора Ющенка «не надто перейматися скавулінням розпущеної Верховної Ради у вигляді реєстрації псевдо постанови про імпічмент». У своїй заяві, поширеній прес-службою, вони також просять «правоохоронні органи врешті-решт дати правову оцінку діяльності депутатів ВРУ V демократичного скликання, котрі після розпуску Президентом Верховної Ради не лише продовжують забризкувати слиною парламентські мікрофони, а ще й дозволяють собі ставити під сумнів законність президентських указів».

«Самозване збіговисько на Грушевського у Києві, яке іменує себе легітимною Верховною Радою України, забилося у черговій агонії, зареєструвавши постанову про імпічмент Президенту України Віктору Ющенку.

Можемо констатувати, що зрадники і перебіжчики уже почали відпрацьовувати кошти, які вони отримали за перехід з опозиційних фракцій у кризову коаліцію: не дарма ж серед реєстраторів цієї постанови стоять підписи колишніх членів БЮТ Сергія Поліщука та Олександра Ковтуненка», – йдеться у заяві.

«Закликаємо Главу Держави Віктора Ющенка не надто перейматися скавулінням розпущеної Верховної Ради у вигляді реєстрації псевдо постанови про імпічмент Президентові, сконцентрувавшись на вжиттю жорстких заходів для нормального проведення дострокових парламентських виборів та стимулюванні розблокування роботи Центральної виборчої комісії та Генеральної Прокуратури. Саме такої твердої позиції вимагає від Вас, Вікторе Андрійовичу, український народ, котрий іншого політико-правового виходу з цієї ситуації, ніж дострокові парламентські вибори, уже не шукає», – сказано у документі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *