ОСТАННІ НОВИНИ

У дитячих садочків та спортивних майданчиків з’явилися балансоутримувачі

|

Депутатська комісія молодіжної політики, спорту та оздоровлення спільно з департаментом житлового господарства та інфраструктури визначили балансоутримувачів дитячих і спортивних майданчиків. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, львівські комунальні підприємства житлового господарства та організації користувачів земельних ділянок, на яких розташовано такі майданчики, візьмуть на себе функцію балансоутримувачів.

Дитячо-спортивні і спортивні майданчики перебуватимуть на балансі Львівського комунального підприємства «Спортресурс». За словами Юрія Кардашевського, голови комісії молодіжної політики, майданчики, які перебуватимуть на балансі, будуть під наглядом. Що ж до балансоутримувачів, то вони дбатимуть про дотримання техніки безпеки експлуатації дитячих та спортивних майданчиків. Передача майданчиків на баланс сприятиме тому, аби вони не переходили в категорію вільних земельних ділянок, які згодом використають під забудову.

За інформацією комісії, дитячі майданчики у Львові не мають технічної документації і визначених меж майданчика, тому депутатська комісія молодіжної політики доручила департаменту містобудування забезпечити виготовлення технічної документації на визначення і закріплення меж дитячих та спортивних майданчиків. Видатки на утримання дитячо-спортивних і спортивних майданчиків, що знаходяться на балансі львівських комунальних підприємств і ЛКП «Спортресурс», визначатимуться під час формування міського бюджету Львова на наступний рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *