ОСТАННІ НОВИНИ

Приватизація комунального майна поповнить бюджет області на 15 – 16 млн грн

|

Близько 15 – 16 млн грн опиниться в бюджеті Львівщини до кінця року від приватизації комунального майна, прогнозує голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник. Торік ця цифра становила тільки 6 млн грн, а від січня 2007-го – трохи більше 4 млн грн.

«Минулого року важкою працею ми отримали 6 млн грн від приватизації майна спільної власності територіальних громад. Уже зараз, за півроку ми отримали трохи більше 4 млн й очікуємо, що до кінця року ця цифра становитиме близько 15 – 16 млн грн. Це дозволить нам виконати програму соціально-економічного розвитку в частині її інвестиційної складової», – зазначив Мирослав Сеник сьогодні під час прес-конференції.

Окрім того, за словами голови ради, новоутворене управління майном спільної власності проведе інвентаризацію всіх підприємств, що дасть змогу ефективніше його використовувати.

Щодо управління майном, то, як пояснив Мирослав Сеник, з кожним керівником комунального підприємства буде укладено контракт, згідно з умовами якого керівник має дотримуватися певних закладених показників у роботі. «Керівники комунальних підприємств повинні звітуватися щодо ефективності роботи їх підприємств. Ми повинні контролювати ці підприємства. Це важливо для наповнення бюджету, розвитку області і збереження майна», – пояснив голова ЛОР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *