ОСТАННІ НОВИНИ

До Києва з Львівщини поїде 50 автобусів «нашоукраїнців»

|

Сьогодні з Львівської області почнуть масовий виїзд у Київ активісти «Нашої України», які 20 квітня візьмуть участь у мітингу опозиційних сил на Європейській площі Києва.

Як повідомив заступник керівника виконкому ЛОО партії «Наша Україна», секретар фракції «Наша Україна» у Львівській обласній раді Олесь Старовойт, виїзд буде проходити поетапно: 50 автобусів з міста Львова й районних центрів Львівської області з 21.00 до 23.00 години колонами відправляться на Київ. До них також приєднаються активісти – «нашоукраїнці» на власному автотранспорті.

«Усього з Львівської області виїде 1,9 тис. «нашоукраїнців», які ввечері в суботу повернуться у Львів», – сказав Старовойт.

«Під час акції в Києві ми будемо вимагати розпуску парламенту й проведення дострокових виборів у строки, відзначені Президентом України. Тобто, 27 травня», – відзначив він.

Нагадаємо, опозиція в п’ятницю, 20 квітня, о 18 годині збирає Майдан на Європейській площі в Києві.

На мітингу о 19.00 виступлять лідер “Нашої України” В’ячеслав Кириленко, лідерка БЮТ Юлія Тимошенко та лідер “Народної самооборони” Юрій Луценко. Повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *