ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці таки домовилися з містом про кіоски?

|

Представник підприємців та чиновники міської ради дійшли певної згоди щодо проблеми демонтажу кіосків, повідомив «Львівському порталу» підприємець Роман Жук. За його словами , сьогодні ополудні в директора департаменту Олега Синютки відбулася нарада за участі голів райадміністрацій та семи представників підприємців, одним із яких був сам Р.Жук.

«Була нарада в Синютки в першій годині і під час наради було чітко сказано – припинити демонтаж тих кіосків, власники яких мають хоча б якісь підтверджувальні документи, видані міською радою чи районними адміністраціями» – сказав він.

За словами Р.Жука, демонтувати можуть кіоск лише в тому випадку, коли районна адміністрація подає списки в департамент економічної політики і там їх розглядають. А потім проблемні кіоски виносять на розгляд комісії, в складі якої є й підприємці. І якщо на кіоск ніколи не було ніяких документів і власник просто поставив його у певному місці, тоді його демонтують. «А інакше – не можна демонтувати, про це ж була й ухвала від 29 березня, у якій чітко зазначено, що не можна демонтувати кіоски, які мають певний пакет документів» – сказав Р.Жук.

Сьогодні зранку понад 150 підприємців, які торгують в МАФах блокували на понад годину вхід до міської ради, вимагаючи припинити демонтаж чинних кіосків та продовжити дію дозволів на торгівлю в кіосках до кінця року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *