ОСТАННІ НОВИНИ

Під Марчаком захиталося крісло

|

Роботу виконавчих органів Львівської міської ради у сфері теплопостачання депутатський корпус визнав незадовільною. На думку депутатів, у мерії відсутній нормальний спеціаліст із теплоенергетики та нічого не роблять стосовно впровадження альтернативних джерел палива.

Щоб дати оцінку роботі міських чиновників у сфері теплопостачання, міській раді сьогодні знадобилося близько двох годин. Спочатку райці терпляче слухали звіт директора департаменту ЖКГ Марії Желіско, яка підсумовувала роботу тепловиків, а потім довго дискутували з цього приводу. Результатом довгих перемовин все ж стала негативна оцінка – за незадовільну роботу виконавчих органів у сфері теплопостачання проголосувало 65 депутатів.

Найголовнішими аргументам міських обранців було те, що в місті нічого не роблять стосовно впровадження альтернативних джерел палива, не вирішують проблеми тарифів на тепло та взагалі бракує людини, яка б змогла вивести теплове господарство міста на якісніший рівень.

«Наші керівники теплопостачальних підприємств просто розслабилися. Вони не думають, де дістати кошти, бо гроші падають їм з неба. Зокрема, торік від міського бюджету відірвали 27 мільйонів гривень, щоб дати тепловикам», – прокоментував депутат міської ради Богдан Бедрило.

А його колега Зеновій Сірик додав, що якщо зараз місто не повернеться до проблеми тарифів, то вже у жовтні до Львова прийде «дядько з Франції, який захоче дати грошей, аби львів’яни не замерзли». «Звичайно, під заставу теплоенерго», – сказав Зеновій Сірик.

Міський голова Львова, у свою чергу, сказав, що розуміє позицію депутатів і неодмінно зробить висновки. «Я працював в енергетиці і чудово розумію, що керівників під час опалювального сезону не змінюють. Але я це, звичайно, зроблю, бо бачу, що ви цього хочете», – запевнив Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *