ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Молода Пора» підтримуватиме на виборах ГП «ПОРА»

|

Львівська «Молода Пора» підтримуватиме на виборах ГП «ПОРА». Як повідомляє прес-служба Львівської «Пори», організація заперечує рішення ВМГО „Молода Пора” про припинення політичної співпраці з Громадянською партією « П ОРА».

«Ми не підтримуємо заяв и Всеукраїнської молодіжної громадської організації „Молода Пора” з приводу участі в дострокових парламентських виборах . Більше того, це питання не ставилось на порядок денний до обговорення. Ми також не збираємося виходити з лав «ПОРИ», оскільки в нас із нею хороші стосунки», – наголосив голова Львівської «Молодої Пори», Назар Драла. Свою діяльність «Молода Пора» далі проводитиме згідно зі статутом, а рішення про вихід з організації – особиста справа кожного її члена, зазначає він.

Як стверджує Назар Драло, такі заяви мають складати на всеукраїнській конференції за участю представників усіх осередків «Молодої ПОРИ». «Нас же не повідомили про таке рішення. Жодного конструктиву роботі організації такі вчинки не додадуть, а, навпаки, сприятимуть розколу в партії, загостренню конфронтації тоді, коли потрібно виявити нашу силу та єдність», – каже Драла Назар. Крім того, порист запевнив, що Львівська «Молода Пора» підтримуватиме на виборах ГП «ПОРА».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *