ОСТАННІ НОВИНИ

Чистий прибуток банку «Дністер» за перший квартал становить понад 1,6 млн гривень

|

1, 607 млн гривень чистого прибутку отримав СКБ «Дністер» за перший квартал цього року. Про це йдеться в прес-релізі банку. За березень чистий прибуток банку склав 598 тисяч гривень.

Чисті активи банку на перше квітня становили 689854 гривні.

Прибуток банку за 2006 рік склав 4203 тисячі гривень.

У вересні 2006 року банк “Дністер” було призначено пілотним банком проекту Міжнародної фінансової корпорації (IFC) “Корпоративне управління у банківському секторі України” у програмі вдосконалення корпоративного управління. Затвердження банку на участь у пілотній програмі стало наступним кроком у співпраці між проектом IFC та банком, що розпочалась у березні 2006 року у формі проведення оцінки корпоративного управління банку. Ураховуючи рекомендації Проекту, банк здійснив певні кроки для покращення корпоративного управління, провівши суттєві зміни в основоположних документах банку, погодивши розкрити інформацію про реальних власників банку в річному звіті, ввівши посаду корпоративного секретаря та двох незалежних членів Спостережної ради.

Незалежними членами Спостережної ради було обрано Ендрю Сітона, громадянина Великобританії, у минулому директора ЄБРР в Україні, члена Cпостережного правління кількох міжнародних спільних підприємств, та Алойзи Збислава Ластовського, громадянина Республіки Польща, у минулому представника польського інвестора у Кредит банку (Україна).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *