ОСТАННІ НОВИНИ

Сеник незадоволений процесом розробки соцпрограми для багатодітних сімей

|

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник незадоволений процесом роботи по внесенню пропозицій до проекту соціальної програмидля вирішення проблем багатодітних сімей Львівщини. А діяльність управлінь, які вносять пропозиції до цього проекту, голова облради назвав під час сьогоднішньої наради марною тратою часу.

Мирослав Сеник пообіцяв, що кожне з управлінь понесе відповідальність за свою бездіяльність. «Жодне з управлінь, тобто ні управління соціального захисту, ні управління освіти, охорони здоров’я, ні управління транспорту, не були готовими до сьогоднішньої наради. Я вважаю, що ми не посунулися ні на один міліметр, а просто втратили час. Але я запевняю, що це без реакції не залишиться», – наголосив голова облради. “Було завдання подивитися , що ми маємо в бюджеті для того, щоб купити дітям ручки, олівці, підручники. І якщо таких можливостей нема в бюджеті, то треба було брати базу даних в управлінні соцзахисту, дивитися по районах, дивитися у районні бюджети і давати конкретні пропозиції”, – сказав Сеник.

Крім того, він запропонував розглянути на сесії облради питання «поведінки» управлінь, які працюють над пропозиціями до проекту. Так, вважає Сеник, рада зможе визначитися щодо міри покарання. «Сесія може поставити питання про стягнення у вигляді догани, звільнення зі займаної посади», – додав голова обласної ради.

Наступну нараду Сеник призначив на понеділок. Там голова облради сподівається почути від посадовців значно конкретніші пропозиції щодо проекту соціальної програми для вирішення проблем багатодітних сімей Львівщини. Першу нараду голова облради провів 19 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *