ОСТАННІ НОВИНИ

Міські надзвичайники рекомендують заборонити несанкціоновану торгівлю на Шпитальній

|

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення повідомляє про критичну ситуацію, що склалася на вул. Шпитальній у зв’язку з функціонуванням на тротуарах стихійної торгівлі. Про це йдеться в заяві управління, що її поширила прес-служба міської ради.

До такого висновку представники управління дійшли після того, як провели 3 квітня тактико-спеціальне навчання з черговими силами спеціалізованих служб цивільної оборони Львова на тему: «Дії чергових сил та засобів спеціалізованих служб цивільної оборони міста в разі виникнення надзвичайної ситуації».

Через те, що вулиця Шпитальна була повністю зайнята ятками, а проїжджа частина – припаркованим автотранспортом, автомобілі пожежників та швидкої прибули на визначене місце із запізненням.

«Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення застерігає: в разі виникнення надзвичайної ситуації на ринку аварійні бригади та швидка медична допомога можуть прибути із запізненням.


З метою забезпечити порядок у місцях з масовим перебуванням людей, управління рекомендує Галицькій районній адміністрації заборонити несанкціоновану торгівлю на тротуарах на вулицях Шпитальній та Джерельній», – зазначено у заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *