ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий зустрінеться з переможцями бізнес-гри

|

Завтра у великій сесійній залі Львівської міської ради відбудеться зустріч міського голови Андрія Садового з переможцями та учасниками бізнес-гри, яка відбувалася в рамках міжнародного форуму «Великі стратегії бізнесу 2007» з 20 березня до 2 квітня, передає прес-служба міської ради.

Як повідомив координатор львівської команди ГО «Лабораторія ідей» Андрій Мудрий, на зустрічі будуть присутні 45 студентів, представників вищих навчальних закладів Львова, Івано-Франківська, Києва та Тернополя, що були залучені до бізнес-гри. У зустрічі також візьмуть участь організатори проекту «Великі стратегії бізнесу 2007», координатори студентської організації «Лабораторії ідей».

Під час зустрічі міський голова Львова Андрій Садовий привітає переможців проекту та обговорить з ініціативною у сфері бізнесу молоддю можливості реалізації молодого потенціалу у Львові та участь студентів у діалозі «бізнес-влада». По закінченні зустрічі учасники відповідатимуть на запитання журналістів та оглядатимуть місто з вежі Ратуші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *