ОСТАННІ НОВИНИ

В ЛНУ ім. Франка дискутуватимуть про розвиток туризму у Львові

|

Міжнародна молодіжна організація AIESEC 14 квітня в приміщенні економічного факультету ЛНУ ім. І. Франка проводитиме дискусійний клуб «Тільки у Львові…» щодо розвитку туристичної галузі міста.

Як повідомляють організатори, зустріч проходитиме з 11 до 16 години. Виступатимуть начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Львівської міської ради Остап Процик, завідувач відділу народного мистецтва Національного музею у Львові Євгенія Дзядик та викладач НУ «Львівська політехніка» Анна Гайдук.

У рамках дискусії також презентуватимуть роботу Анни Гайдук «Тенденції в міжнародному туризмі». Учасники заходу докладніше дізнаються про проект організації AIESEC «Тільки у Львові…».

Очікують також, що на зустріч приїдуть стажери з-за кордону. Іноземці працюватимуть у львівських туристичних компаніях та готелях від двох місяців до 1,5 року з метою покращення роботи галузі.

Дискусійний клуб проводять для обговорення проблем туризму Львова та пошук шляхів їх вирішення за допомогою залучення активних і зацікавлених людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *