ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович готовий звернутися до міжнародних посередників

|

Прем’єр-міністр Віктор Янукович заявляє, що не звертався до Президента Російської Федерації Володимира Путіна з ініціативою стати посередником у вирішенні нинішнього владного конфлікту в Україні. Про це він заявив під час прес-конференції, передає кореспондент «proUA».

«Я не звертався до Путіна з цим питанням. Як тільки це рішення почне приймати практичну площину, ми звернемося до президентів сусідніх з Україною країн, це і Росія, і Польща, і, можливо, інших держав», – сказав Янукович.

При цьому він підкреслив, що його сьогоднішня телефонна розмова з федеральним канцлером Австрії Альфредом Гузенбауером була його (Януковича) першим кроком, який був викликаний деякими заявами Президента.

Прем’єр нагадав, що Президент заявив, що «конфлікт прем’єра Януковича» може призвести повторенню в Києві подій в Москві в жовтні 1993 року, коли конфлікт між законодавчою і виконавчою владою переріс у збройне протистояння.

«Конфлікт Президента почався не з прем’єра і не з виконавчої влади. Конфлікт почався з Конституції і Верховної Ради», – сказав Янукович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *