ОСТАННІ НОВИНИ

"Зірки Києва" та "Львівські Леви" назбирали 700 гривень для сиріт

|

Учасники баскетбольного матчу – банкіри, спортсмени та відомі політики – назбирали у Львові близько семисот гривень. Принаймні, така сума надійшла на рахунок львівської школи-інтернату №2, куди обіцяли передати всі кошти організатори матчу. Потратили гроші з розумом: купили дітям дорослі форми.

У розрекламованому баскетбольному матчі між „Зірками Києва” та „Львівськими Левами” грала ціла низка відомих особистостей. Зокрема, спортсмени Сергій Бубка та Равіль Сафіулін, політики Микола Томенко, Олег Тягнибок та Мирослав Сеник.

«Заробили» баскетболісти-благочинники майже 700 гривень. Спочатку на рахунок інтернату надійшло 163 гривні, потім ще 500. Для директора інтернату Віталія Гомова така сума є дивною. «Якщо на такому рівні проводять таку благочинну акцію, то, напевно, не 700 гривень виручають. Тому ми і вважаємо, що це мало…”, – зазначив він у коментарі «Львівській хвилі».

І ще один благочинний крок – подарунок від київських учасників матчу. 18 комплектів форм для футбольного класу школи-інтернату. І знову але… Коли форму розкрили, виявилося, що вона дорослих розмірів. На школярів четвертого класу явно завелика. „Ніхто ж заявок не брав, не питав у нас „А які у вас діти? А що?” Взяли привезли футбольну форму та й все… І тому вона на наших дітей зараз завелика,” – сказав Віталій Гомов.

Дирекція інтернату таки спробувала використати подаровану форму. Віднесли її до кравців — щоб перешили на дітей. Ті відмовилися. Мовляв, легше пошити нову. Отож, зараз вчителі шукають когось, хто міг би обміняти форми дорослих розмірів на дитячі.

Нагадаємо, благочинний матч між „Зірками Києва” та „Львівськими Левами” відбувся у нашому місті 14 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *