ОСТАННІ НОВИНИ

Політична ситуація не вплине на іспити - міносвіти

|

Міністерство освіти і науки заявляє про недопустимість перенесення політичної напруги в навчальні заклади студентські аудиторії, шкільні класи. Про це йдеться у заяві прес-служби Міністра освіти і науки України щодо політичної ситуації в країні, яка є у розпорядженні «proUA».

Прес-служба наголошує, що в ст..8 Закону України «Про освіту» «навчально-виховний процес і громадсько-політична діяльність у навчальних закладах є вільним від втручання політичних партій, громадських організацій, а залучення учнів, студентів до участі в політичних акціях під час навчально-виховного процесу не допускається». На думку прес-служби, такі дії можуть завдати шкоди навчальному процесу, якості української освіти та її визнанню на європейському освітньому просторі.

Прес-служба інформує, що всі структурні підрозділи Міністерства освіти і науки, навчальні заклади всіх рівнів акредитації функціонують у нормальному, робочому режимі та здійснюють свої повноваження, передбачені Конституцією та Законами України.

Міносвіти запевняє, що випускні і вступні випробування у навчальних закладах відбудуться у заплановані строки у повній відповідності до державних стандартів, розпоряджень, наказів міністерства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *